Колан за отслабване - Tummy Tuck

  • Кат. номер: УТ-01

Вече тотално се изтощихте от диети и упражнения, а коремчето ви така и не поиска да се “прибере”? Не го прикривайте с широки дрехи и оформящо бельо! Вместо това се доверете на революционна система, която гарантирано премахва сантиметри и топи мазнини от коремната област.

Tummy Tuck е иновативен колан, който скорострелно топи мазнините - всеки път, когато го ползвате. Достатъчно е да го носите 2 пъти на ден и само за по 10 минути - без по никакъв начин да променяте ежедневието си. А ако а спортувате и комбинирате Tummy Tuck с тренировъчната си програма, ще увеличите резултатите си 4-кратно!
Коланът Tummy Tuck е изработен от мека и гъвкава материя. Използвана е иновативна технология, която осигурява комфортна компресия и прибира корема. Може да носите колана само по 10 минути, след което да го свалите или пък да продължите да го носите под дрехите си - за постигане на визуално по-слаба фигура, изглаждане на всички несъвършенства, прибиране на корема и свиване на талията.

Коланът Tummy Tuck е изработен от мека и гъвкава материя. Използвана е иновативна технология, която осигурява комфортна компресия и прибира корема. Може да носите колана само по 10 минути, след което да го свалите или пък да продължите да го носите под дрехите си - за постигане на визуално по-слаба фигура, изглаждане на всички несъвършенства, прибиране на корема и свиване на талията.

 По-долу виждате снимки на реални хора, които демонстрират значително намаляване на мастния слой след използване на системата Tummy Tuck. Тестовете са независими и са извършени от два различни медицински университета, като за измерване на коремните мазнини е използвана ултразвукова образна диагностика. Забележителното е, че в началото на изследванията, участниците са изрично инструктирани да не променят начина си на живот - без допълнителни диети и спорт!

 

50,00 лв.
Базова цена: 50,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Комплектът Tummy Tuck включва:

• Революционен колан Tummy Tuck;

• Крем за увеличаване на телесната температура, достатъчен за 30 дни;

• DVD с видео инструкции, което ви насочва стъпка по стъпка как да използвате системата (на английски език);

• Бърз наръчник за употреба според индивидуалния ви начин на живот.

 


Tummy Tuck се предлага в следните размери:

• S (32-36);

• M (38-40);

• L (42-44);

• XL (46+) .